Inte en enda vinnare inom “Old Firm” -loppet

Konflikten mellan de som skotska förargade rivalerna, Celtic och därav Rangers, den primära efter sin ägo vunnit Rangers titel efter det finns en 10-årig paus, slutade genom användning av ett antal gnistor, men dessutom och använder inte en det finns en vinnare, genom användning av 1: 1-oavgjort.

Steven Gerrards lagstiftning, för att meddelat, fick för att inte “tramp” för att den nya mästaren resten av Celtic, för att tog ledningen genom användning av målet resten av Mohamed Elunusi inom den 23: e minuten, tidigare än att anse colombianska esset Alfredo Morelos utjämnade inom matchens 38: e minut .
Rangers även har brutit Celtics lönsam 9 matcher den den här typen säsongen och därav även har dessa dagar 89 poäng, 20 fler än sina stadsrivaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + fourteen =