Atalanta säkrade fjärde situationen i form av det finns en seger inom Verona

Atalanta på söndagen inom matchen inom den 28: e omgången resten av den italienska Serie A borta firade de som koden Verona i form av 0: 2 samt därför konsolideras på fjärde tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Att markera första målet gjordes med ursprung i hemmahörande i straffpunkten efter inneha utfört i form av hänga i straffområdet, samt målskytt hade varit Ruslan Malinovsky (Malinovskyi) inom 33: e minuten.
Sju min på ett tag föll att iaktta olika målet, målskytten hade varit Duvan Zapata.
Atalanta är är faktiskt fjärde i form av 55 faktorer, liksom 3:e tillräckligt med utrymme Juventus för att ändå råda över två matcher mycket mindre. Så laget med ursprung i hemmahörande i Bergamo råda över 5 faktorer utöver Napoli på 5:e tillräckligt med utrymme samt Roma på 6:e tillräckligt med utrymme för att utför ikväll. Verona ligger på nionde tillräckligt med utrymme i form av 38 faktorer, rapporterar Hina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × two =