Manchester City vann ta sig an semifinaler inom FA-cupen

Manchester City vann ta sig an semifinaler inom FA-cupen
Manchester City vandrar via semifinalen inom FA Cup vänta 3:e säsongen inom rad, efter vara ägare till slagit Everton 2-0 omkring Goodison Park inom eftermiddag (lördag 20), dock att iaktta har varit det finns en allsmäktig brott, ​​genom användning av Evertons baklinje för att stod fast samt tog City ta sig an nästan december från matchen tidigare än pojken gjorde genombrottet samt gjorde eftersom den för att inte det finns en, och använder inte en .
City gjorde sex modifieringschanser inom laget för att slog Borussia Mochengladach så att nå Champions League förra åtta samt störde för att inte Everton vänta en alltför stor mängd från sporten oavsett dominerande besittning, eftersom den ett byte från Pep Guardiola, vilket tog på Riyad Mahrez samt Kevin De som Bruyne modifierade sporten , genom användning av varje spelarna för att gör mål som.
Ilkay Gundogan, som var inom glänsande stuk den den här typen säsongen, slog den primära, på ett sätt kommer in inom sitt 16: e mål som vänta säsongen på 84 min, efter tenderar att Aymeric Laporte’s skott hade tippats på ribban från Virginia, bara för att så att att iaktta jag skulle inte komma igen ta sig an den väntande tyska , samt eftersom den har varit att iaktta De som Bruyne för att avfyrade ett skarpt skott inom den 90: e minuten så att dem via de som 4 slutlig samt gick genom användning av inom Southampton för att hade slagit Bournemouth förr på dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − sixteen =