Sin helhelt ny Peugeot 308 introducerad

Peugeot även har lanserat 3:e generationen resten av 308-modellen som inkluderar den nya märket.

Ungefär första anblicken är redo att man låt oss tenderar att Peugeots designavdelning även har lagt ner ganska mycket arbete som ett resultat av den nya halvkombi 308 försöker riktigt stilig ut.
Peugeot även har drastiskt förändrat designen på modellen som ett resultat av dess en blick, men dessutom högre aerodynamik. Den 3:e generationen är baserad på händelsen resten av EMP2-plattformen, hjulbasen även har förlängts genom användning av 55 mm jämfört genom användning av den förr modellen, allteftersom vindrutan är extra lutad och därav bakåt. Taket är 22 mm minska. Att markera finns dessutom till solljus för genom användning av hund.
Att markera nya kylargrillet liknar att iaktta se fram emot större 3008-modellen, och därav huvudmål ligger på den nya Peugeot-logotypen bakom vilken den gömde huvudradaren krävs se fram emot moderna hjälpkörsystem.
På baksidan finns det finns en utökad takspoiler och därav lampor genom användning av det finns en ny ljussignatur, och därav sidan fick extra erkända hjulval. Peugeot erbjuda lättmetallfälgar mellan 16 och därav 18 tum inom mätning.
Att markera finns fulla LED-lampor resultat i och så de högre utrustad modellerna även har LED Matrix-lampor,
Inom finns att iaktta den berömda kompakta ratten och därav ett 10-tums digitalt kluster ovanför. Standardstorleken på den centrala infotainment-skärmen är 10 tum, och så de beröringskänsliga knapparna är redo att anpassas vara uppmärksam på förarens vill ha. Att markera finns inga fysiska kontroller se fram emot luftkonditioneringen, fast det existera en hemknapp för att gör med infotainmentsystemet lättare och därav lättare, vara uppmärksam på distinktion ifrån 3008-modellen.
Motorsortimentet består resten av det finns en 1,2-liters trecylindrig bensinmotor för att utvecklar 109 hk och därav bara finns genom användning av det finns en 6-växlad guide växellåda, allteftersom 128 hk-versionen finns inom en blandning genom användning av det finns en guide eller automatisk växellåda. I förhållande till diesel finns det finns en 1,5-liters fyrcylindrig parmotor genom användning av det finns en 6-växlad guide växellåda för att utvecklar 128 hk, och därav det finns en plug-in-hybrid för att levererar 148 hk kan tillgänglig se fram emot shoppare. Att markera finns dessutom det finns en kraftfullare en version genom användning av 178 hk.

Alla de mode- även har framhjulsdrift och därav hybridmodellernas batterikapacitet är 12,4 kWh.
Försäljningen inom Europa börjar till hela olika halvåret inom kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 5 =