Posaidons Mercedes-AMG A35 försvinner fabriken A45 S bakom sig

Att anse tyska tuningföretaget Posaidon även har det finns en ett svar vänta från den minsta riktiga AMG för att för att inte uthållighet för att delta för på Mercedes-AMG A45 S.

Bakom RS 400 finns Mercedes-AMG A35, vars två-liters fyrcylindriga motor inom Mülheim-Kärlich “hedrade” via det finns en extra mycket effektiv turboladdare även omkalibrerad central styrenhet, så deras 35 erbjuda 400 hk även 550 Nm den yttersta vridmoment som ersättare vänta 306 hk även 400 Nm vridmoment för att distribueras ytterligare varje axlarna (4Matic) genom det finns en (modifierad) 7-växlad automatisk växellåda.
Via ökad “tapp” hela huven närma sig bilen med ursprung i hemmahörande i 0 ytterligare 100 km / h på 4 sekunder (0,7 förr än vanligt A35) även utvecklar 295 km / h och använder inte en det finns en digital begränsare. 0 ytterligare 100 km / h anländer ytterligare 3,9 sekunder även utvecklar 270 km / h.
Så att vara sanningsenlig även har Posaidon dessutom ett adekvat av andra vänta från den väsentligen den mest kraftfulla upplagan från den minsta AMG, som ett resultat av deras A45 S även har 525 hk även 600 Nm vridmoment som ersättare vänta 421 hk även 500 Nm. Topphastighet: 325 km / h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × four =