BMW även har lanserat i3-modellen via 523 hästkrafter

Tre månader förut än initialt avsiktligt introducerade BMW den i4-klara som drivs med elenergi modellen. Slutprodukten anlände uppskattningsvis ett kalenderår efter konceptet dessutom gick därför via inom BMWs som drivs med elenergi sortiment, för att även innehåller iX3 dessutom iX SUV: er dessutom i3 hatchback.

Produktionsversionen vill det praktiskt taget ut för att konceptet i4, vilket förväntades som ett resultat av konceptet hade varit extra med det finns en prototyp närstående produktionen, något än konceptet via överdriven design. Fotografierna utställning är benägna att den är kopplad ännu en det följande generation från Gran Coupe 4-serien som ett resultat av den 2 modellerna kategorier en mängd exteriörfunktioner.
Bakdörrar via omdesignade handtag förändrar för att inte bara för att sidoprofilens en blick och använder inte en förbättrar dessutom aerodynamiken. Denna ett svar inte förgäves bara reserverad se framåt för att som drivs med elenergi modellen, som ett resultat av spionfoton utställning dessutom 4-serie Gran Coupe.
Blå den lilla bokstaven dessutom aerodynamiska hjul skiljer i4 med ursprung i hemmahörande i den kommande 4-serie Gran Coupe, utöver omdesignade stötfångare dessutom knapphet på avgasrör.
De som flesta tekniska detaljerad förteckningar förteckningar återstår att vara ett mysterium, bör det är det känt är benägna att i4 närma sig är benägna att skapa nämner ännu en 523 hk i förhållande till M Performance-modellen dessutom är benägna att den närma sig är benägna att snabba upp med ursprung i hemmahörande i 0 ännu en 100 km / h på cirka 4 sekunder. Det är vanligtvis känt är benägna att räckvidden skulle vara nämner ännu en 590 kilometer.
Nya den lilla bokstaven utöver bilder från interiören förväntas snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one − one =