4 personer ungefär Inter är smittade via koronaviruset

Cornavirus gick kommer in inom Inter. 4 entusiastisk spelare råda över infekterats via viruset, varför matchen via Sassuolo råda över skjutits citerar. Presskonferensen, efter att iaktta meddelades tenderar att Danilo Dambrozio är positiv titta på viruset. Bara några få timmar på ett tag meddelade klubben tenderar att kapten Samir Handanovic dessutom testade optimistisk titta på Covid-19.

För närvarande meddelade Inter tenderar att och extra två medlemmar inom laget, Stefan De som Fry såväl som Matthias Vesino, hade positiva tester.
Genom användning av dessa 4 råda över antalet för att råda över smittats via coronavirus av den anledningen som start resten av säsongen höjt ta sig an 13.
Inter utför för att inte gentemot Sassuolo inom helgen, såväl som de utmärkta nyheterna titta på dem är tenderar att landslagspausen närma sig tenderar att observera. Genom den perioden närma sig Inter ha förmågan att befästa sina led.
I och med koronaviruset är redo att Inter för att inte låta de som entusiastisk spelare för att fick ett namn i riktning bort sina landslag tenderar att spela inom kvalet titta på VM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =