Lewis Hamilton-bakad Vegan Burger märkesuppsättning vänta snabb utvecklingssökning

Lewis Hamilton-bakad Vegan Burger märkesuppsättning vänta snabb utvecklingssökning.
NEAT BURGER, det finns en vegansk livsmedelskedja i form av hjälp resten av den regerande F1-mästaren Lewis Hamilton, påstås planera det finns en snabb expansion resten av sin kontor – du föreslår tenderar att inklusive ytterligare och extra sju av återförsäljare runt hela UK.
Att tala för i form av Kväll Standard, Stilig Burger-chef, Zack Bish, nämnde: ”Se framåt för att ett antal kalenderår eftersom den jag skulle inte de som flesta för att inte ha varit att markera i form av tanken till 1 växtbaserad burgerrestaurang, såväl som restauranger hade ett av andra på menyn i ett försök att tillgodose vegetarianerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 15 =