King’s Cup-finalen, ändå och använder inte en åskådare

Spanska finalen King’s Cup titta på 2020 mellan Athletic Bilbao även Real Sociedad närma sig är benägna att spelas den 3 april på Cartouche Stadium inom Sevilla, ändå och använder inte en åskådare, meddelade den spanska fotbollsförbundet (RFEF) på torsdag. Förra säsongen tog två baskiska golfutrustning sin ett sätt ännu en King’s Cup-finalen titta på första gången, även efter är benägna att ett coronaviruspandemiutbrott förbjöd åskådare i riktning bort läktaren, skjöts slutmatchen ett tag varje gång åskådarna kan återvända, bör på villkor för att spelade före den denna sort säsongens final.

Som ett resultat av cupfinalen titta på den denna sort säsongen är planerad ännu en 17 april råda över Atletico även Real Sociedad gått ur ett tag är benägna att spela den före.
På onsdag meddelade radiostationen Cadena SER är benägna att matchen Athletic-Real Sociedad jag skulle inte möjliggöra 20 ännu en 25 andel från den totala potentialen på 60 000 åskådare på Cartouche Stadium, ändå den spanska hälsovårdsministern Carolina Darias nämnde är benägna att den federala regeringen jag skulle inte blockera ett sådant som ett resultat av det är det ”Olämpligt titta på följare är benägna att återvända så som rör sig fort”.
– Detta epidemiologiska situationen och så de gällande känna sin begränsning, dvs. de som stängda skiljelinjerna titta på den autonoma regionen Andalusien, betyder att följare från varje finalisterna för att för att inte bor inom regionen för att inte kan komma ännu en matchen. Därefter fattade vi inom överenskommelse via Andalusiens hälsovårdsministerium ett samtal är benägna att matchen ska spelas och använder inte en åskådare, meddelade RFEF, rapporterar Hina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 14 =