Nya Mercedes-Benz SL även har gått kommer in inom den slutlig fasen från vintertestningen

Mercedes-Benz närma sig är benägna att presentera den nya generationen SL-modeller titta på de flesta av folket genom center från året. Resultat i vara uppmärksam på dess av konstant obeveklig testning.

De som mest uppdaterade fotografierna från testprototypen för att tagits på Mercedes testplats inomhus inom Sverige utställning del av atmosfären ifrån de som mest uppdaterade vintertesterna inom den nya generationen från SL-modellen, för att ändå är kamouflerad.
Det är det hårt är benägna att av religion är benägna att framtida från den nya SL närma sig är benägna att utsätta sin den automatiska titta på utomhusnöje titta på de som extrema vinterförhållanden för att Mercedes-ingenjörer och därav testförare utsätter den titta på inom dagslägen längst ner inom Europa, däremot det är det fördelaktig är benägna att ta reda på inga undantag ifrån obeveklig testning från deras prototyper.
De gånger inom Sverige är reserverade titta på den “fina” kalibreringen från Mercedes-körning genom varje axlarna (4Matic), för att titta på första gången närma sig är benägna att erbjudas via SL-modellen och därav kolla motståndet hos duktaket emot extremt extraordinärt låga lufttemperaturer.
Inom Stuttgart säger de som är benägna att efter norra Sverige närma sig testprototyper är benägna att att samla sina kilometer på den berömda tyska skärmen Nürburgring Nordschleife.
Baserat på innan meddelanden närma sig den svagaste SL är benägna att drivas från det finns en två-liters fyrcylindrig motor via cirka 400 hk. SL63-versionen bakom AMG bör drivas från den berömda 4-liters biturbo V8-motorn, och därav toppen från sortimentet är reserverat titta på det finns en “plug-in” hybridkombination via vilken “utanför” tvåsits ska ha cirka 800 hp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 7 =