Ännu en salu ovanliga Lamborghini Murcielago Versace

Det finns en nyfiken samt ganska mycket exotisk Lamborghini Murcielago LP640-4 Versace kan erhållas vara uppmärksam på främja vara uppmärksam på ett högt värde.

Lamborghini råda över producerat massor av specialversioner resten av Murcielag genom den tioåriga produktionsperioden titta på denna superbil, samt Versace-modellen är bland de som väsentligen den mest intressanta. Dizajniarn samarbetar via att markera italienska modemärket Versace, samt bara 20 exemplar producerades. På detta är bland bara 12 exemplar för att produceras via ratten vara uppmärksam på vänster.
Interiören är klädd inom det finns en en blandning resten av svart samt vitt läderbaserat samt att markera finns dessutom det finns en tallrik via bilens nummer, samt på huden resten av dörren finns det finns en en roman logotyp. Shoppare kan beställa bilen inom svart eller vitt, samt den ursprungliga ägaren beställde dessutom Reventon-fälgar. Att iaktta gjorde dessutom ett antal eftermarknadsändringar för att det är bilen fick det finns en en roman stötfångare resultat i via det finns en extra utestående splitter, förlängda trösklar, det finns en utestående fast bakre spoiler, ett avgassystem för att gör tenderar att kommer du att kunna ändra ljudet via det finns en knapptryckning samt Lamborghini’s 6,5-liters atmosfärisk V12-motor 680 hk som ersättare titta på sedvanlig 631 hk.
Bilen tillverkades 2008 å andra sidan registrerades först 2012. Fram till nu råda över pojken gått cirka 10 000 kilometer.
Priset på bilen är 703 000 dollar, som är utöver ovanligt som ett resultat av det finns en jämförbara kopia inte för länge sedan såldes titta på 149 500 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + ten =