Ytterligare salu Audi R18 TDI Ultra, att markera den som privatägda exemplaret

Den den som funktionellt privatägda Audi R18 TDI Ultra kan erhållas är faktiskt ta sig an salu. Det finns en absolut fungerande LMP1-bil ifrån den moderna eran, för att för att inte samlar lera inom tillverkarens källare, kan erhållas ta sig an salu och därav ligger inom Luxemburg. På detta är den den som rätt kopian från den privatägda R18 TDI Ultra.

R18 TDI Ultra uppnådde 4 från Audis 13 segrar mellan 2011 och därav 2014. Kopian ifrån fotografierna gjordes och använder inte en hybridspecifikationer vilket antyder är benägna att den för att inte är så komplicerad för att den elektrifierade e-tron quattro R18 för att dök citerar 2012. På detta närma sig för att vidta åtgärder en betydande mängd simpel titta på den nya ägaren är benägna att köra och därav serva den.
Via chassinummer 100 är på detta en av många åtta fordon via samma identiska detaljerad förteckningar förteckningar, ändå den även har aldrig använts titta på racing emellertid huvudsakligen titta på testning och därav FIA-godkännande. Den transporterades på grund av detta faktum ta sig an tävlingarna för att det finns en reservbil.
2013 modifierades Audi att kunna söker för att det finns en mer nya fordon via hybridspecifikationer att kunna showcase titta på media allteftersom “riktiga” fordon användes titta på testning och därav racing. Bör 2018 återlämnades den ta sig an de som ursprungliga specifikationerna ifrån 2011 och därav Audi Sportaktiviteter återställde den sin helhelt. Den inte har körts av den anledningen som, så dess 3,7-liters V6-dieselmotor för att utvecklar 532 hk och därav sekventiell transmission är beredd titta på nya 10 000 respektive 7 000 km tidigare än de som behöver service.
Priset är av tillgängligt på begäran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + ten =