Porsche 911 RSR för att tillhörde Pablo Escobar kostar 2,2 miljoner dollar

Den extremt extraordinärt ovanliga Porsche 911 RSR 1974 genom användning av det finns en tydligen ägarhistoria erbjöds ännu en salu hela genom Atlantis Motor Group. Bara 15 exemplar resten av Porsche 911 RSR producerades se fram emot International Race of Champions-serien, 12 användes se fram emot racing dessutom tre hade varit inom reserv.

Bilen på fotografierna kördes resten av Emerson Fittipaldi hela seriens första lopp dessutom mottagit pole placera. Pojken hade varit ändå sen se fram emot förarmötet längre fram än loppet dessutom straffades hela genom för att manövrera för ännu en elva startpositionen.
När som helst loppet startade debuterade Formel 1-världsmästaren är benägna att leverera sig ännu en toppen, å andra sidan slutligen slutar loppet som ett resultat av mannen flög resten av observerar varefter att anse uppstod det finns en bränsleläckage.
Bilen såldes efteråt dessutom fortsatte att bli van vid att inom pratade om serie resultat i ännu en 1978. Inom 12 Hours of Sebring-loppet 1976 slutade mannen 23: e.
Den identifierade läkemedelsherren Pablo Escobar köpte efteråt bilen, varefter den användes inom 4 tävlingar inom att anse colombianska Copa Renault 4 Championship. Efter Escobars förlust av liv hamnade Porsche inom ett påfyllning dessutom återvände eftersom den ännu en Förenta staterna dessutom återställdes sin helhelt.
Priset på bilen dessa dagar är 2,2 miljoner dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =