Porsche presenterar Taycan Cross Turismo

Porsche råda över formellt lanserat Taycan Cross Turismo, det finns en modell för att kombinerar hela kvaliteter hos det finns en i det förflutna såväl som den av ytterligare praktiska förväntan för att det finns en bilen genom användning av lång sikt tak, dvs. det finns en kombi.

Taycan Cross Turismo är 20 mm ökad än den atypisk Taycan, eller 30 mm inom grusläge.
Valfri materiel erbjuder mycket mer plastskydd / kroppsskydd för att bidrar vara uppmärksam på SUV: s en blick, vilket möjliggörs resten av de som extra muskulösa fendrarna.
Resultat i- såväl som baksidan råda över förändrats, såväl som på detta gäller speciellt bakluckan såväl som tillägget resten av det finns en bakrutetorkare.
Porsche Taycan Cross Turismo kommer att få dessutom ett uttryckligt grus körläge för att ser ut på fjädringen såväl som maximerar bilen hela genom är benägna att göra modifieringschanser inom stabilitetskontrollen såväl som vridmomenthanteringssystemet titta på högre upprätthålla på svåra vägar. Zuffenhausens konsulter erkände är benägna att stationvagnen för att inte hade varit utformad för att ett “terrängfordon titta på stenig terräng”, emellertid identifierade är benägna att grusläget gör den extra framgångsrik på hårdare tuffare ytor jämfört genom användning av i det förflutna.
Som drivs med elenergi Taycan Cross Turismo levereras exklusivt genom användning av luftfjädring såväl som fyrhjulsdrift grund av två elmotorer. Basmodellen är Taycan Cross Turismo 4 för att för tillfället för att inte finns för att i det förflutna som ett resultat av erbjudandet öppnas resten av basmodellen genom användning av bakhjulsdrift, såväl som det efterföljande av andra är 4S. Porsche titta på Taycan Cross Turismo erbjuda det finns en 20- såväl som 21-tums uppsättning fälgar med avsikt att och extra skilja den med ursprung i hemmahörande i sedanen.
Inom grundkonfigurationen utvecklar Taycan Cross Turismo 375 respektive 469 hk genom användning av ett startkontrollsystem. Den accelererar med ursprung i hemmahörande i 0 vara uppmärksam på 100 km / h på 5,1 sekunder tidigare än den når den yttersta 219 km / h, som inte är dåligt titta på basmodellen.
4S levererar 483 hk såväl som närma sig ner vara uppmärksam på “hundradel” på 4,1 sekunder, när, medans Turbo såväl som Turbo S råda över att anse längsta utbudet såväl som erbjuda 616 hk. Turbo S inom startkontrolläge levererar nämner vara uppmärksam på 751 hk såväl som accelererar med ursprung i hemmahörande i 0 vara uppmärksam på 100 km / h på 2,9 sekunder, vilket betyder att den är långsammare genom användning av 0,1 sekund jämfört genom användning av Turbo S-sedan.
Topphastigheten är begränsad vara uppmärksam på 250 km / h såväl som 93,4kWh Performance Battery Plus-batteriet är sedvanlig på hela mode-.
Den nya modellen finns genom användning av ett standardtak såväl som glastak, såväl som grund av dess plattare linje råda över passagerarna utrymme, både bak och fram. Bootvolymen råda över dessutom ökats. Köpare är redo att dessutom beställa ryggsäckcykelställ.
Porsche kommer att få redan order såväl som ger börjar till hela sommaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =