Opel presenterar Zafira Life Crosscamp Något

Säsongen genom användning av färder, utflykter såväl som utomhusaktiviteter närmar sig såväl som Opel tog tillfället inom akt tenderar att presentera Zafira Life Crosscamp Något.

Det finns en husbil inom Tyskland kostar åtminstone 44 499 euro såväl som levereras genom användning av delikatesser, skåp, gasspis, handfat / handfat såväl som extra.
Modifieringschanser undertecknas resten av att anse tyska rörelsen Crosscamp, såväl som tillsammans med gasspisen finns att anse tillräckligt med utrymme se framåt för att det finns en gasflaska, ett batteri för att driver bostadsutrymmet, utöver det finns en förvaringsbehållare bredvid den bakre skjutdörren på förarsidan, för att är redo att dessutom placeras på husbilens baksida.
Att markera finns dessutom ett 13-liters Mai-kylskåp för att är redo att passa mellan framsätena, bänken bakom de som ovannämnda framsätena är redo att omvandlas vara uppmärksam på det finns en madrass för att mäter 200×140 cm såväl som att anse finns och extra två sängar för att mäter 120×200 cm. Sängarna är redo att placeras genom loppet av taket vilket erbjuder risk vara uppmärksam på lyft. Opels nya husbil är redo att dessutom beställas genom användning av sju destination,
Husbilen är rikt utrustad genom användning av säkerhetsutrustning, för att består av ett körfält, ett program se framåt för att uppförsbackar, ett kollisionsvarningssystem, ett mekaniskt bromssystem inom nödsituationer, ett trafikskyltsigenkänningssystem såväl som semi-adaptiv farthållare. Infotainment-systemet stöder anslutning vara uppmärksam på det finns en smartphone såväl som husbilen kan också vara utrustad genom användning av air-condition genom användning av tvillingläkemedel zoner. Framsätena råda över värmare.
Shoppare är redo att dessutom förvärva det finns en 360 backkamera, Park Pilot oblyg såväl som bakåt, ett varningssystem se framåt för att värdelös att känner igen, IntelliGrip-grepp, HUD-skärm såväl som OpelConnect-system.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − thirteen =