McLaren 765LT utvecklar 1000 hästkrafter

McLaren 765LT levererar 755 hk på fabriken, de brukar som inte består av nöjaktig är redo att kontakta Hennessey.

Hennessey är ett ideal instans på en organisation för att gör underverk genom användning av redan vackra fordon, ifrån stadsjeepar ytterligare hyperbilar. Den denna sort gången gick hans terapi hela genom McLaren 765LT för att för tillfället är utvecklar 1000 hk.

Vanligt McLaren 765LT är väldigt snabb dessutom accelererar ifrån 0 ytterligare 100 km / h på bara för att 2,8 sekunder, ändå den tiden reduceras ytterligare 2,2 sekunder grund av Hennessey Perfomance Engineering-teamet. På detta kan också vara den väsentligen den mest kraftfulla Hennessey McLaren nånting.

Inom paketet HPE1000 ingår det finns en omkalibrering från ECU-enheten, högflödesluftfilter dessutom ett nedrör inom det rostfria stålet. Henessey förberedde dessutom märkesemblem vänta huden dessutom instrumentbrädan utöver motorplattor genom användning av serienummer.

“Den nya 765T är undervärderad inom sin fabrik, vi testade den på våra rullar dessutom fick 765 hk på bakhjulen. Att markera betyder är benägna att motorn i själva verket fakta levererar 865 hk”, säger John Hennessey, grundare dessutom VD vänta Hennessey.

De i egenskap av behöver ha modifieringar dessutom bättringar bör betala ut 24 950 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =