Bridge of Spirits, utan kostnad uppgradering med ursprung i hemmahörande i PS4 ta sig an PS5 bekräftad från författarna

Kena: Spritens bro är redo att bestäm i form av det finns en uppgradera utan kostnad med ursprung i hemmahörande i variant PS4 ta sig an att anse PS5: på detta bekräftades från spelets berättare, Ember Lab.

Den 24 augusti på PC men även PlayStation, Kena: Bridge of Spirits även har genererat stor entusiasm av den anledningen som tillkännagivandet men även skapar för att inte bara för att förväntningar till 1 tillverkning av gjord från a opartisk arbetskraft består från bara för att fjorton personer.
För att äventyrets barnen huvudperson, Kena, närma sig vi ha förmågan att fiol oss inom det finns en sagos omgivning men även upptäcka scenariot grund av plattformsmekanik emellertid och använder inte en är benägna att förakta striderna.
Kollektivt inom vårt uppgift från baby Rot, det finns en magisk varelse för att är redo att stötta oss på antal tillvägagångssätt, bör vi olösta miljöpussel men även övervinna alltmer komplexa utmaningar att kunna rädda vår värld med ursprung i hemmahörande i ett hemskt risk.
Som ett sätt att kontrollera extra, förmedla det finns en titt på vårt mest uppdaterade anteprima ungefär Kena: Bridge of Spirits.
https://twitter.com/emberlab/en stående/1367627891668750339?ref_src=twsrcprocent5Etfwprocent7Ctwcampprocent5Etweetembedprocent7Ctwtermprocent5E1367627891668750339procent7Ctwgrprocent5Eprocent7Ctwconprocent5Es1_c10&ref_url=httpsprocent3Aprocent2Fprocent2Fgamingbolt.comprocent2Fkena-bridge-of-spirits-will-have-free-ps4-to-ps5-upgrade

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =