The Division, Ubisoft-serien via 40 miljoner entusiastisk spelare

De som serie resten av Divisionen även har ett fullständigt 40 miljoner entusiastisk spelare: meddelade att iaktta Ubisoft via det finns en infografik för att dessutom avslöjar olika utgåvor resten av franchisen.

Oavsett det finns en långsam börja jag vet att vi att iaktta Division 2 har varit att iaktta bästsäljande sporten genom första halvan resten av 2019 såväl som även har obetydligt bidragit ta sig an varumärkets framgång, för att titta på det exakta ett kalenderår av den anledningen som märkte toppen resten av sin träningsspårning åter via att iaktta olika avsnittet.
De som statistik med ursprung i hemmahörande i att iaktta franska affärsrörelsen betyder dessutom är benägna att 20 miljarder varor samlades genom användning av byte, 109 miljarder fiendens
Nummer för att tydligen övertygade Ubisoft är benägna att hålla fast vid det är benägna att stödja Division 2 via nytt innehåll material genom 2021, inom avvaktan på förmodligen säger resten av det finns en 3:e avsnittet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 5 =