Star Wars Squadrons inom mars månad NHL 21 inom april EA Play men även Xbox Game Pass Ultimate

Electronic Arts meddelade är benägna att abonnenterna inom mars 2021 EA Play närma sig ha förmågan att spela Star Wars-skvadroner. Följaktligen närma sig sporten dessutom är benägna att dyka citerar Xbox Game Pass Slutlig, för att är faktiskt dessutom består av FIFA-utgivartjänsten.

Inom verkligheten de som njuter för att tillkännagavs se framåt för att EA Play Att iaktta finns tre: NFL 21 (mars), Star Wars Squadrons (mars) men även NHL 21 (april), å andra sidan vi föreställer oss är benägna att rymdsimulatorn i riktning bort vår aspekt baseras på sagan i fråga om Disney. Har varit betänksam, se framåt för att efter vi pratar i fråga om EA Play vi hänvisar tillbaka till basabonnemanget, att anse i riktning bort 24,99 € varje år eller 3,99 € per 30 dagar, för att inte premiumversionen i riktning bort 99 € varje år, genom vilket de som tre spelen redan råda över varit tillgängliga genom det finns en ett tag.
I själva verket är att anse bara för att Xbox-ägare för att är redo att spela Star Wars Squadron på Xbox Game Pass Slutlig. EA Play verkligen är att anse men för att inte inbyggt via PC-version från prenumerationen. Att iaktta måste vara i hela, året, å andra sidan vi alla vet att ändå för att inte varje gång.
Electronic Arts tog dessutom tillfället inom akt är benägna att påminna Premiumprenumeranter från EA Play, för att i riktning bort 26 mars närma sig ha förmågan att spela Att iaktta krävs två, att anse nya sporten från Josef Fares, för att vi redan är skyldiga Det finns en ett sätt ut e Brothers: A Tale of Two Sons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 13 =