Horizon Forbidden West släpps troligen 2022, i överensstämmelse med det finns en insider

Horizon Forbidden West att markera närma sig släpps troligen 2022? Ungefär denna tidpunkt är svårigheten legitim, ta hänsyn till de som en mängd förseningar för att redan drabbar 2021 att tillägga Covid-19-pandemin för att av kontinuerligt är benägna att uppröra allas planer, däremot se framåt för att tillfället är att markera enbart en insider, även när att markera råda över bevisad sig vara relativt tillförlitligt förr i tiden.

Det är det i fråga om Anton Logvinov, Rysk journalist för att förutsåg viss fakta för att bekräftade sig vara lämpligt se framåt för att det finns en ett tag eftersom den, för att ytterligare instans Horizon Zero Dawn på PC, publiceringen resten av trailern se framåt för att Hellblade 2 att tillägga inte för länge sedan bara lite detaljer om Battlefield 6 för att vi men för att inte känner ytterligare är benägna att vi säger att resultatet.
Svarar till 1 Twitter-användare för att listade alla de förseningar uppstod redan 2021, Rapporterade Logvinov “Jag jag skulle inte dessutom inklusive ytterligare Horizon Forbidden West ytterligare den listan”, vilket ledde ytterligare hypotese. Att anse första meddelandet listade ett antal deltar i för att redan har lyckligtvis fått det finns en bekräftad fördröjning, särskilt Overwatch 2, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 att tillägga Destiny 2: The Witch Queen, däremot Horizon Forbidden West är redo att dessutom läggas ytterligare dessa i överensstämmelse med Logvinov.
På detta är ändå ett status och eftersom sådant bör att markera tas: det som får oss är benägna att tvivla på sannolikheten är benägna att Guerilla-spelet är redo att skjutas nämner är uttalanden med ursprung i hemmahörande i Jim Ryan genom loppet av sin mest uppdaterade intervju via GQ, genom vilket mannen pratade i fråga om Horizon Forbidden West för att en mega kaliber titel se framåt för att PS5 inom olika halvan resten av 2021. Övrigt, just saknad på påpeka se framåt för att God of War 2 antydde sannolikheten är benägna att den efteråt kan flyttas ytterligare 2022, för att dessutom stöds resten av Jason Schreier. Efter sin ägo bekräftat uppskjutning resten av Gran Turismo 7, den fördröjning för att ålagts Horizon Forbidden West ser ut som om bara lite se framåt för att ganska mycket, däremot dock är världen under loppet av det finns en pandemisk att tillägga att markera finns förvärva säkerheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 3 =