Atletico erbjuder för att inte toppen, återvände ta sig an +5 framför Barça

Atletico Madrid nådde det finns en besökare som 0: 2-seger inom Villarreal med ett syfte att hålla fast vid det serien resten av den “gula ubåten” utan ut en det finns en seger, och därav med ett syfte att återgå ta sig an det finns en +5-fördel genom Barcelona på toppen resten av La Liga, genom användning av ett njuter mycket mindre. Ungefär “Ceramica” tog Diego Simeones lagstiftning ledningen inom den 25: e minuten genom användning av ett självmål resten av Alfonso Pedraza, och därav segern bekräftades inom den 69: e minuten resten av Joao Felix.

“Rohiblancos” även har 58 poäng ifrån 24 matcher, tidigare än Barcelona genom användning av 53 resten av 25 matcher och därav Real Madrid genom användning av 52 resten av 24 matcher. Villarreal ligger på 7:e tillräckligt med utrymme genom användning av 37 poäng.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − six =