Liverpool kan ställa nämner Steven Gerrard som ett sätt att ersätta Jurgen Klopp oavsett seger i opposition att Sheffield United
Liverpool jag skulle inte ha förmågan att ställa nämner Steven Gerrard som ett sätt att ersätta Jurgen Klopp oavsett seger i opposition att Sheffield United.

LIVERPOOL hände igen ta sig an framgångsrik vägar genom användning av det finns en 2-0-seger genom Sheffield United på Bramall Lane på söndagen den 28 februari – slutligen slutar det finns en körning från 5 Premier League-matcher utan ut en det finns en seger även det finns en fyra-match PL-förlust.

För att rapporterats från spegeln genom helgen ses Jurgen Klopp för att den utmärkt kandidaten se fram emot att anse tyska jobbet inom att anse tyska fotbollsförbundets slumra (DFB) de brukar {planerar att göra} det finns en teknik snabbt. På detta råda över lett ta sig an spekulationer i fråga om tenderar att Gerrard ställs nämner istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − five =