Roy Keane tippade att kunna visa sig vara det följande Celtic Manager

ROY KEANE tippad att kunna visa sig vara det följande Celtic Manager från föråldrad världsomspännande lagkamrat
Förr Republiken Irlands landskamp Roy Keane namn även har dykt nämner för att det finns en möjlig ny manager vänta Glasgow Celtic, efter avgången förra veckan från Neil Lennon, i form av klubben 18 faktorer efter ligaledare Rangers på toppen från att markera skotska premierskapet.
Roy Keane slutligen slutar sin spelkarriär på Celtic dock inte har inte har någon ett chefsjobb eftersom den pojken hade varit chef vänta Ipswich mellan 2009-2011, men den är säkert förut Manchester United-kaptenen strävade för att hjälp inom Irland, Aston Villa men även Nottingham Forest eftersom den hans stava på Ipswich.
Mannen tillade, ”Roy är åldern är faktiskt men även pojken även har mildnat bara lite, lärt sig bara lite extra, men även i fråga om Celtic – eller det finns en en annan medlemskap vänta den delen – välja att använder honom, kommer att få de som det finns en Roy Keane som kan vara högre än den på tio kalenderår eftersom den inneha varit ur sporten för att manager närma sig att markera för att inte är benägna att förringa honom i alla avseenden ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 6 =