Solskjær är imponerad resten av “matador” Cavani

Manchester United närma sig är benägna att inleda förhandlingar i form av den uruguayanska fotbollsspelaren Edison Cavani i fråga om att förlänga för sitt kontrakt.

“Jag veta bara för att vi säger att {att jag är} imponerad resten av Edison för att gjorde en alltför stor mängd titta på oss även kostymer ganska bra komma in inom laget”, säger Red Devils-manager Ole Gunnar Solskj .r.
Cavani ägde rum inträffade ytterligare Old Trafford inom oktober förra året även tecknade ett ettårskontrakt i form av risk att förlänga för att markera och extra.
Fram till nu den den här typen säsongen råda över den 34-årige anfallaren utfört 24 matcher titta på United även gjort 7 mål som.
“Vi är benägna att placera oss ner även talande i form av honom snabbt, i själva verket bör vi låt oss hans planer”, tillade Solskjær.
Cavani spelade för att inte inom matchen inom Turin, under vilket Real Sociedad hade varit ett gäng titta på Manchester United, i och med det finns en muskelskada. Emellertid även utan ut en hans hjälpreda firade “djävlarna” övertygande i form av 4-0 även certifierade sig det praktiskt taget ytterligare kvartsfinalen inom LE.
På tabellen, inom Premier League, råda över United -10 faktorer med ursprung i hemmahörande i stadens rival City.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 4 =