Ryan Shawcross avslutar Stoke City-kontrakt att kunna gå genom användning av inom Beckhams Inter Miami

RYAN SHAWCROSS avslutar Stoke City-kontrakt att kunna gå genom användning av inom David Beckhams Inter Miami-team

Stoke City-kapten, den 33-årige Ryan Shawcross, avgår klubben efter 14 kalenderår även korsar Atlanten att kunna spela inom MLS även signerar vänta David Beckhams Inter Miami-lag till minst en utan kostnad transfer, för att rapporterats resten av Solar Sportaktiviteter.

 

Shawcross, 33 kalenderår föråldrad, utför inom mittförsvaret även är det finns en förr Manchester United-spelare, hade varit redan förutom kontrakt fast slet nämner affären förtidig genom användning av Stoke för att det är mannen kan lämna även koppla nämner sig genom användning av Phil Neville som kan vara ny manager på Inter Miami, förbereda att vänta tågkontrollerat tidigare att säsongen för att börjar till den 22 februari.

 

Pojken fortsatte: “Pojken råda över varit det finns en utmärkt förebild, både på även utomhus planen, även mannen använde sig inom tågkontrollerat även matcher hade varit storstaden Stoke-on-Trent, svårt arbetande, engagerad även lojal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − 1 =