I fråga om jag brukade vara jag skulle inte jag skämmas varje gång Pjanić för att inte utför

Granadas defensiva mittfältare Maxim Gonalons talade via utvalda fras i fråga om vårt ess ifrån Barcelona Miralem Pjanić.

– Jag jag funderar på att varför Pjanić även har ett så litet variation av min – uttalas Gonalon, Pjanićs innan lagkamrat ifrån Lyon, dessutom tillade:
– I fråga om jag vore det finns en jag skulle inte jag skämmas varje gång Pjanić för att inte utför. Inom har varit dessutom en av många de som innan klubbarna även har pojken bevisad att mannen är väl värt att iaktta. Pojken kan förmedla via en alltför stor mängd fin ytterligare Barcelona. Pojken gillar är benägna att spela framför försvaret, bör Buskets utför nuförtiden inom den positionen. Slutligen bestämmer tränaren varje liten sak …
Den denna sort säsongen spelade Pjanić 25 matcher inom alla de tävlingar se fram emot Barca. Pojken spelade inom 15 matcher inom La Liga, bör pojken startade bara för att 5 från dem. Pojken tillbringade bara för att 1183 min på planen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 10 =