ABT: s Audi RS Q8 utvecklar 730 hästkrafter

Audi RS Q8 är det helt en av många dagens snabbaste stadsjeepar, å andra sidan relaterat till ABT Sportsline-tunern är redo att den hela tiden växa till att bli högre.

RSQ8-R-paketet inkorporerar det finns en ny ECU-enhet och därav det finns en specialdesignad intercooler, och därav effekten på 4,0-liters twin-turbo V8-motorn även har höjt i riktning bort 591 hk och därav 799 Nm vridmoment ytterligare 730 hk och därav 920 Nm.
ABT hävdar är benägna att denna SUV-coupé är faktiskt accelererar i riktning bort 0 ytterligare 100 km / h på 3,4 sekunder jämfört via tidigare 3,8 sekunder. Maxhastigheten är redo att ökas via 10 km / h ytterligare 315 km / h på kundens begäran och därav valet är ett avgassystem inom det rostfria stålet via 102 mm diameter inom rörändarna utöver det finns en ny upphängning.
RSQ8-paketet förskrivs ytterligare 125 exemplar och därav skapades som ett sätt att markera mottagarens 125-årsjubileum. San Marino metallblått, för att verkar på fotografierna, även har det finns en aerodynamisk karossats via kolfiberkomponenter tillsammans med främre, sido- och därav baktillbehör, sidospeglar, vidgade fenderöppningar, det finns en takspoiler och därav 23-tums GR svarta fälgar via däck. Dimension 295 / 35.
Tunern även har modifierat ratten, mittkonsolen, armstödet, sätena och därav belysningen för att aktiveras varje gång du startar komma in inom bilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − thirteen =