Toyota GR Corolla kommer till och med för att det finns en mycket effektiv kombi

En mängd bensinhuvuden älskar inom hemlighet stationvagnar, även att iaktta försöker ut för att är benägna att Toyota jag skulle inte vara kapabel till lansera det finns en GRMN-version från sin Corolloe Touring.
GRMN-beteckningen står se framåt för att Gazoo Racing Meister of the Nurburgring, även GT står se framåt för att det finns en lite racing-DNA i riktning bort det finns en japansk producenter som kan vara “ubrizhgan” inom det finns en den automatiska, så vi är redo att bara för att gissa vilka utvecklingar Corolla närma sig det som får.Att iaktta yttre närma sig som svar på plikt är benägna att prydas i form av ett massivt kylargaller för att tillåter optimal kylprestanda, utöver det finns en minska spoiler, bakspoiler, bakre diffusor även trösklar. Även när de som yttre förändringarna skulle vara förmodligen den mest estetiska, närma sig utfärdar genom huven kommer att är benägna att låt oss annars ut.
Att iaktta måste det har varit det samma identiska 1,6-liters trecylindriga motor i riktning bort GR Yaris-modellen för att utvecklar 257 hk. Det är det den förmodligen den mest kraftfulla trecylindriga motorn inom det finns en produktionsbil. Efter samma identiska ett sätt närma sig med all sannolikhet den nya modellen det som får fyrhjulsdrift för att GR Yaris dessutom även har.
Corolla Touring GRMN bör debutera inom september inom kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − four =