Roush Performance presenterade den förmodligen den mest snabbaste Mustang

Roush Performance råda över lanserat den modifierade att tillägga snabbaste Ford Mustang inom historien.
Mustang drivs resten av det finns en 5,0-liters V8-motor genom användning av det finns en kompressor för att utvecklar 750 hk att tillägga 908 Nm vridmoment, att tillägga Roush Performance råda över lägga in ett professionellt kylsystem, ett nytt högpresterande avgassystem att tillägga ventilationsöppningar för att tjänar ta sig an är benägna att frigöra av värmevärme.
Bilen accelererar i riktning bort 0 ta sig an 100 km / h på cirka 3,6 sekunder, korsar 402 meter på 11,2 sekunder att tillägga skapar det finns en energi på 1.07G inom kurvor.
Denna effektivitetsklänning gäller titta på steg 3-tuning, å andra sidan att markera finns dessutom risk att utvidga effekten ta sig an 775 hk, som har en direktinsprutad bränslepump att tillägga ett nytt högflödesintagssystem för att släpper och extra 25 hk.
Roush råda över omkalibrerat Fords MagneRide aktiva fjädring, det existera en ny karosserisats, interiören råda över uppgraderats, bilen har lyckligtvis fått högre däck att tillägga verkar större hjul, specialmarkeringar att tillägga ett tillhörande certifikat.
Ett och extra av andra är ett aktivt avgassystem som höras av dig utvälja ljudvolym att tillägga form av ljud, och det är det genomförbar det som får det finns en energisk kolspoiler bak, främre Brembo-bromsar att tillägga ett paket som kan vara avsett titta på motorrummet.

Leave a Reply