Tencent köper det finns en lite resten av Bohemia Interactive, studion vänta Arma samt Dayz

Det stora resten av kinesisk fritid Tencent infört sitt nya förvärv. Faktiskt upptäckta mannen inte för länge sedan ett bosättning via Böhmen interaktiv att skaffa sig det finns en minoritetsandel inom bolagen. På att markera den här typen vägen gillar speltillverkare Arma samt Dayz de som kommer att få summa pengar så att finansiera sina framtida forskningsprojekt, samtidigt de som bibehåller fullständigt opartisk.

Den 2 bolagen avslöjade för att inte siffrorna inom på detta bosättning. Varje liten sak vi alla vet att är att markera, i rad med VD vänta Bohemia Interactive Marek Španěl, på detta bosättning är ett simpelt “strategisk investering“för att för att inte närma sig tenderar att förändra känna eller strategierna vänta att markera tjeckiska bolagen. Bohemia Interactive är det finns en studio för att även har funnits tillgänglig på marknaden inom genom 21 kalenderår samt inom sin långa militans även har skapat njuter resten av Armas kaliber: Cold War Assault, Arma 3 DayZ, Ylands samt Vigor.
Alternativt är Tencent en av många de som mest viktiga aktörerna inom vår bransch. I verkligheten den från Kina det stora Testa det många ansedd samt framgångsrika som företag (Riot Games, Funcom, Digital Extremes, Splash Damage samt SuperCell bland olika) utöver tenderar att äga Citat i riktning bort en mängd olika som företag för att Platinum Games, Epic Games, Frontier Developments, Blizzard, Paradox Interactive, Ubisoft samt Dontnod.
Tencents penetration på videospelmarknaden har fått ett ökande antal spektakulära samt att markera finns ändå förvärva som företag för att är redo att konkurrera via volymerna samt erbjudandet i riktning bort den från Kina det stora. Via utvecklaren resten av Arma samt speciellt dess mobila variationer utökar Tencet sin egen och extra handlingsfält, via det finns en en annan inställning vara uppmärksam på onlineskyttar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − three =