Minecraft Dungeons 10 miljoner ivrig spelare 2 presenter såväl som ny DLC närma sig

Mojang meddelade att iaktta Minecraft Dungeons råda över överlämnat inom 10 miljoner ivrig spelare, för att ett fullständigt betraktat råda över utfört inom genom 6660 kalenderår. Ett spektakulära variation av timmar: resten av den förklaringen bestämde mannen sig med avsikt att givin g fritt alla de ivrig spelare ett valpar såväl som det finns en cape. Gåvorna anländer inom samband genom användning av lanseringen resten av DLC den 24 februari 2021.

Dungeons-communityn råda över överträffat 10 miljoner ivrig spelare såväl som råda över spenderat så mycket som 6660 kalenderår på är benägna att slåss minions såväl som Arch-Illager!“skrev studien på Twitter.”Som ett resultat av vi på inga villkor är redo att göra det finns en denna massiva tårta firar vi gör alla dina hjälper den 24 februari genom användning av det finns en utan kostnad se fram emot såväl som cape.. ”
Den släpps dessutom den 24 februari Flames of the Nether, den nya DLC se fram emot sporten. Flames of the Nether närma sig är benägna att inklusive ta sig an sex nya uppgift, nya artefakter, rustningar, vapenslag såväl som två nya skinn. DLC närma sig är benägna att ställas komma in inom det finns en parallell dimension, tydligt proppad resten av risker.
Det finns en ny speluppdatering kommer till och med samma identiska genom användning av ett utan kostnad spelläge: Ancient Hunts. Inom närma sig vi ha förmågan att upptäck en serie uppgift original se fram emot dem för att redan råda över sätta i kraft sporten inom alla de avseenden. Dessa uppgift är byggda på ett sådant betyder procedurella, så de kommer till vilket som hela tiden är benägna att vara antal, genom användning av fall för att innehåller antal spelmiljöer, även Nether.
De såsom lyckas slutföra dem alla de såväl som besegra Ancient Mob de kommer förvärva av ämnen såväl som vapenslag på en betydande mängd överdriven scen grund av vilket de ha kunskap i möta alltmer krävande utmaningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + sixteen =