foton och därav ny av data titta på sporten är förutsatt på den berömda anime

Aniplex även har inte för länge sedan lanserad nya foton och därav nya den lilla bokstaven relaterat vara uppmärksam på att anse kommande sporten Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan, actionspel är förutsatt på den berömda manga Demon Slayer, anlände inte för länge sedan dessutom vara uppmärksam på Netflix via den primära anime-säsongen (daterad, inom unika, 2019). De som nya detaljerna även har delats genom Twitter: längst ner kan ni låt oss titta på de som nya fotografierna.

Vi visste redan tenderar att Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan är på inga villkor det finns en PS4-exklusiv (för att säkert initialt trodde) dock kan också tenderar att släppas på PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S e PC. La utgångsdatum är nuförtiden inställt till 1 generico 2021, så att anse närma sig antagligen ändå tenderar att det har varit det ett antal månader för att delta för.
De som delade fotografierna ett antal Demon Slayers förmodligen den mest erkända karaktärer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan. Tillsammans med de som grafiska tillgångarna delades ändå dessutom viss av data. Det kommer det har varit det det finns en berättelseläge vilket gör tenderar att kommer du att kunna återuppleva anime-plot hela genom för att kontrollera Tanjiro. Att markera närma sig ändå tenderar att det har varit det det finns en PvP online-läge vilket gör tenderar att två karaktärer är redo att kollidera inom det finns en slaget inom realtid.
Utvecklingsteamet förklarade tenderar att målet titta på Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan är tenderar att göra det finns en simpelt kontroll- och därav stridsystem, för att tillåta utan ut en mega ansträngningar tenderar att återskapa stilen inom striderna inom den animerade versionen resten av serien. Vi påminner dig i fråga om tenderar att sporten nuförtiden är genom loppet av förbättring på CyberConnect2, känt titta på följare resten av genren.
Då däremot vi väntar på tenderar att låt oss titta på Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan inom aktion, varför för att inte låt oss granska speltrailern?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + 14 =