Final Fantasy 14 Online- ersätta 5.5, alla de information såväl som fördelarna med på PS5

Square Enix även har inte för länge sedan presenterat den fjärde expansionen resten av Final Fantasy 14 Online-. Efter att anse meddelade mannen dessutom de som information för att förväntas inomersätta 5.5. Släppdatumet är 13 april 2021 såväl som närma sig kollektivt via den öppna betaversionen resten av PS5-versionen resten av MMORPG. Här är det som som kan vara nytt inom ei patch några stora fördelar med PS5.
Låt oss till att börja med låt oss några stora fördelar med PS5. Uppdateringsfrekvensen har fått “väsentligt större”, uppladdningarna har fått kortare såväl som upplösningsstöd närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt 4K. Ivrig spelare via Final Fantasy 14 Online–konton är redo att ladda ner uppdateringen vara uppmärksam på PlayStation 5-versionen sin helhelt utan kostnad till att börja med resten av betaversionen, när, medans nya DELTAGARE t är redo att vinst från utan kostnad testversion på PS5.
Final Fantasy 14 Online–uppdatering 5.5 känd som “Death Unto Dawn” såväl som närma sig är benägna att delas kommer in inom två kategorier. Det kommer inkomster för att se fram emot Endwalker-expansionen. Den primära delen resten av uppdateringen närma sig är benägna att inkludera den 3:e delen resten av YoRHa: Dark Apocalypse-expansionen, den NieR-inspirerade alliansen via innehåll material skapat resten av Yosuke Saito såväl som Yoko Taro.
Låt oss låt oss ett antal och extra den lilla bokstaven i fråga om Final Fantasyt 14 Online–uppdatering 5.5:

  • Nya projekt “Olycka se fram emot Werlyt” – Det är det slutsatsen i riktning bort “Ljusets krigare” såväl som Gaius att stoppa händelsen resten av projektet rörande imperiets krigsmaskiner.
  • Ny problem: Cloud Deck – Vi kan möta Diamond Weapon på normala såväl som extrema svårighetsgrader.
  • Ny fängelsehåla: Paglth’an – Spela den kollektivt via olika äventyrare eller, grund av Trust Metoder, via det finns en grupp karaktärer som inte är det DELTAGARE t.
  • Nya “Save the Queen” -uppdrag – Tillsammans med tillägget resten av att anse nya “Zadnor” -området närma sig chansen är benägna att uppgradera dina motståndsvapen vara uppmärksam på den ultimata graden av läggas vara uppmärksam på.
  • Ny unreal problem – grad 80-spelare närma sig är benägna att få åtkomst till det finns en ny, tuffare variant resten av det finns en befintlig primal, som kan att leverera det finns en ny problem såväl som det som får unika belöningar.
  • Skaparuppdateringar – Ifrån såväl som via ersätta 5.5 närma sig skapare på överdriven grad ha förmågan att vinna speciella kostar såväl som unika hantverktyg.
  • Ishgard Restoration Update – Invånarna inom Firmament föreslår ofta Fêtes med tanke på jubla slutförandet resten av återuppbyggnaden.
  • Ersätta resten av Explorer-läge – Explorer-läge närma sig är benägna att utökas vara uppmärksam på alla de 70 fängelsehålor och låter dig göra det upptäcka dem absolut såväl som skaffa foton även via fästen såväl som minions. Att iaktta kan till och med är benägna att vara potentiellt är benägna att utöva Performance Actions inom fängelsehålor, vara uppmärksam på instans spela musikinstrument.
  • Performance Rörelse Updates – Ivrig spelare är redo att för tillfället är av fixa apparater när, medans de som utför. Plus ett nytt programvara närma sig är benägna att läggas vara uppmärksam på.
  • Jobbändringar se fram emot PvE- såväl som PvP-åtgärder, nya skräddarsydda ger, ersätta resten av havsfiske, nya monteringar såväl som extra.

Vi påminner dig i fråga om att anse Endwalker närma sig resultat i i höstas förra hösten 2021. Vi påpekar dessutom vår förhandsvisning resten av Final Fantasy XIV: Endwalker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − 1 =