Zlatan Ibrahimovic når och extra det finns en fantastisk karriärrekord inom klubben

AC MILAN-anfallaren Zlatan Ibrahimovic även har nått men det finns en milstolpe den här dagen (7 februari) för att gör sitt femhundraste klubbarriermål inom hela tävlingar inom AC Milanos Serie A-match i jämförelse med baksidan resten av tabellssidan Crotone.

Inom ren Ibra-stil talade den svenska anfallaren i fråga om hans spektakulära måltal: Att anse femhundraste målet? Att anse betyder tenderar att jag ge¨ fått ett antal inom min yrke, emellertid att iaktta framträdande är tenderar att hålla det uppe men även stå till tjänst laget på allra bästa betyder. Att anse denna sort är mitt jobb tenderar att göra mål som. ”

Här är en post genom hans anmärkningsvärda prestation:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =