Medvedev tog ATP-cupen ytterligare Ryssland, debuttiteln se framåt för att Dan Evans

Danil Medvedev hade ett idealiskt göra klar gå igenom Australian Open, vilket ledde Ryssland ytterligare det finns en ATP Cup-seger i form av det finns en dominerande 6: 4/6: 2-seger genom Matteo Berettini inom Melbourne på söndagen.

Efter tenderar att Andrei Rublev först “förstörde” Fabio Fognini i form av 6: 1/6: 2 i form av 6: 1/6: 2, världens nummer 4, tog Medvedev nyckelsegern på “Rod Laver Område” se framåt för att Ryssland att uppnå titeln och använder inte en nederlag.
“Jag föreställa tenderar att vi gav en betydande mängd ytterligare gänget genom dessa 4 matcher. “Jag hoppas att vi ska tenderar att göra exakt samma omkring Australian Open”, sade Medvedev efter du kommer att ha lett Ryssland ytterligare segrar genom Japan, Argentina dessutom Tyskland på ett sätt ytterligare finalen.
Storbritanniens Dan Evans vunnit för tillfället sin första karriärstitel dessutom besegrade Kanadas Felice Oze-Aliasim 6-2, 6-3 inom finalen inom Murray River Open inom Melbourne. Oze-Aliasim, en av många de som gigantiska barnen talangerna inom tennis, även har för tillfället är det finns en otrolig 0-7 faktorer inom finalen, då däremot britten vände mästare se framåt för att första gången inom sin yrke efter två nederlag.
Australian Open, säsongens första Grand Slam, startar på måndag i form av det finns en reducerad förmåga på 60% resten av fansen (30 000) i och med KOVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =