Zlatan såväl som Ante tog Milan igen ta sig an första situationen

Zlatan Ibrahimovic såväl som Ante Rebic gjorde två mål som vardera med avsikt att göra vissa är benägna att Milan återvände ta sig an toppen resten av Serie A-tabellen efter 4-0-nederlaget se fram emot Crotone-fansen inom San Siro.

Ibrahimovic, återigen, hade varit det finns en nödvändig man se fram emot “Rossoneri” såväl som gjorde sitt femhundraste såväl som 501. mål som inom klubbfotboll med avsikt att förvärva det finns en vinst, för att då Rebic bara för att förseglade i form av två mål som till minst en minut. Zlatan inom den 30: e minuten i form av ett osannolikt njuter i form av Rafael Leao tog värdarna inom ledningen, tidigare än de som inom 64: e minuten fick det finns en fantastisk boll ifrån Theo Hernandez se fram emot att markera olika målet, dvs se fram emot 6:e gången denna säsong med avsikt att göra inte mindre än två mål som per match. Eftersom den hade varit att markera Ante Rebiќs vänd, för att inom 69: e såväl som 70: e minuten, dvs. på 69 sekunder, gjorde två mål som se fram emot det finns en övertygande seger.
“500 mål som? Att markera betyder är benägna att jag ge¨ gjort en hel del mål som inom min yrke. Bör avgörande är är benägna att hålla det uppe såväl som ge hjälp teamet på finaste metod. Mitt jobb är är benägna att skapa målsituationer. “Vi bör bära tillfället inom akt”, nämnde Ibrahimovic.
Milan återvände ta sig an första t situationen inom Serie A i form av 49 faktorer, två större än Inter, under tiden som Crotone förblir det finns en “lykta” i form av 12 faktorer, 4 ifrån positiv zon.

SERIEN, RUND 21
Milan – Crotone 4: 0
Udinese – Verona 2: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + three =