Real Madrid även har i rad med plikt öppnat se fram emot erbjuder se fram emot 39 miljoner £ flopp Vinicius Jr.


REAL MADRID Som svar på plikt att leverera flopp Vinicius Jr se fram emot 39 miljoner £ som ett sätt att inkomster summa pengar på honom
Vinicius Junior undertecknade inom Real Madrid, hyllades för att “Nya Neymar” ändå den 20-åriga brasilianska stjärnan även har misslyckats i form av tenderar att placera sitt prägel inom laget såväl som även har inte för länge sedan för att inte gjort att iaktta vara uppmärksam på ganska mycket av resten av Zinedine Zidanes startuppställningar.
För tillfället är, i rad med upplevelser ifrån SOM inom spanska medier behöver Madrid-chefer skala tillbaka sina förluster inom sommartid på spelaren, vilket är redo att leda vara uppmärksam på det finns en förvrängning bland Premier League-klubbar, som ett resultat av Los Blancos försöker ut det som får igen bland deras gigantiska affärsmässig coronavirus affärsmässig börda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 1 =