Zlatan utreds titta på rasism genom händelsen i form av Lukaku!Zlatan Ibrahimovic förhördes resten av det finns en federal åklagare inom Italien den här dagen för att del av det finns en utredning resten av att anse italienska fotbollsförbundet (FIGC) i fråga om det finns en möjlig rasistisk förolämpning i jämförelse med Romelu Lukaku genom det finns en arg sammandrabbning mellan två förr i tiden Manchester United-lagkamrater inom derby den 26 januari.

Ibra uttalas då vara uppmärksam på Lukaku tenderar att gå “som ett sätt att göra voodoo”, dock förnekade av den anledningen som tenderar att att anse hade varit det finns en rasistisk förolämpning. Federationen beslutade emellertid tenderar att målet bör utredas och därav i överensstämmelse med “Calcomercato” förhörde den federala åklagaren Ibrahimovic inom “Casa Milan” inom morse inom närvaro resten av advokat Fabio Esposito.

Varje spelarna fick ett gult tillfällig och därav fick avstängning i riktning bort matchen. Lukaku närma sig tenderar att undersökas de som närmaste de gånger, hävdar “Calcomercato”.

Den verbala duellen mellan Ibra och Lukaku – “Jag önskar dig och din fru ди Gör det voodoo-nonsens”

Pogba: Zlatan rasistisk? Kom igen, skämt inte

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 10 =