Vucevic bröt nämner Chicago, Raptors vunnit inom Brooklyn

Orlando Magic emot Chicago Bulls noterade sin nionde seger på 23 matcher den denna sort säsongen. Duellen präglades resten av Montenegros konsult, Nikola Vucevic, för att spelade att anse största sporten inom sin yrke. Orlando firade genom Chicago 123-119.

Orlando hade verkar större delen resten av matchen emot Chicago fördelen. Bulls hade det finns en tillfällig ledning inom olika kvartalet och därav hotade eftersom den skadligt inom toppen resten av matchen, emellertid Vucevic och därav Fournier avstod den motståndarnas rusning.
Vucevic slutligen slutar matchen i form av 43 faktorer och därav 19 returer, Evan Fournier gjorde 20. Chicago ledde Zack Lavine i form av 26 faktorer och därav åtta assist.
Toronto Raptors organiserad det finns en liten överraskning i form av segern inom Brooklyn 123: 117. Brooklyn Nets är redo att för att inte bestäm i form av Kevin Durant inom den denna sort matchen de brukar olika två kändisarna James Harden och därav Kyrie Irving stod för att inte ut på planen.
Jareden hade 17 returer, 12 assist och därav sju returer, när, medans Irving hade 15 faktorer och därav 5 returer och därav 5 assist. Den väsentligen den mest effektiva på Nets hade varit Joe Harris i form av 19 faktorer.
Toronto leddes ännu en seger resten av Pascal Siakam (33 faktorer, 11 returer) och därav Kyle Laurie (30 faktorer, 5 returer, 7 assist).
Konsekvens:
Indiana-New Orleans 113: 114
Cleveland-Milwaukee 123: 121
Charlotte-Utah 121: 138
Miami-Washington 122: 95
Oklahoma-Minnesota 103: 106
Phoenix-Detroit 109: 92
LA Clippers-Boston 115: 119

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =