Lexus infört konceptet elektrisk SUV, det finns en produktionsversion förväntas det följande kalenderår

Lexus även har lanserad det finns en ny teaser för att sändningar ankomsten resten av det finns en sin helhelt elektrisk SUV, som kan inom konceptform inom kalenderår.

Bilutställningen inom Genève även har avbrutits i och med koronaviruspandemin, så presentationen resten av konceptet förväntas på ett tag inom kalenderår. Den närma sig tenderar att baseras på e-TNGA-plattformen även med all sannolikhet det praktiskt taget förbereda att titta på tillverkning av. Det finns en produktionsversion förväntas det följande kalenderår, även modellen skulle vara det finns en rival ännu en Volkswagen ID.4 även Mercedes EQC.

Den mörka teasern erbjuder den primära officiella titt bak bilen, även verksamheten ser ut som om ha valt det finns en design genom användning av tvillingläkemedel bubbla tak för att skiljer hajfenformad antenn. Att anse finns dessutom LED-lampor för att sträcker sig så mycket som baklängden, även som ersättare titta på Lexus-logotypen är namnet skrivet genom användning av bokstäver på bakluckan.

Det finns en innan teaser avslöjade tenderar att entrén resten av bilen närma sig du kommer att ha det finns en relaterade design för att LF-30-konceptet för att presenterades inom Tokyo 2019.

Att anse finns inte någon officiell detaljer om SUV-enheten men, å andra sidan det finns en ny DIRECT4-teknik för att avancerade titta på Toyota BZ förväntas. Systemet innefattar det finns en elektrisk motor på varje axlarna för att det är bilen närma sig du kommer att ha fyrhjulsdrift. Vi litar på att på vägförhållanden även förarens vanor är redo att vridmomentet växla mellan fram- även bakaxeln. Lexus hävdar ändå tenderar att systemet primärt utvecklades med ett syfte att vara primärt tyst även praktiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =