Hennessey VelociRaptor är resistent mot kulor och sprängämnen

Ford har introducerat den nya F-150 Raptor, men den tidigare är fortfarande inte för metallskrot.

Det är åtminstone vad Hennesey tycker, som gjorde Raptor till ett ännu större odjur genom att öka sin kraft till 600 hk. Sedan fortsatte han sin resa till AddArmor-företaget, som skyddade honom med ett material som heter Dyneema, som är starkare än stål och Kevlar, och tack vare dessa modifieringar tål det Kalashnikov-eld och explosionen av en improviserad explosiv enhet.
VelociRaptor har också sirener, ett kommunikationssystem, elektrifierade dörrhandtag, en bombskanner, större bromsar, en modifierad fjädring för viktökning och kan röra sig med punkterade däck. Trots viktökningen accelererar den från 0 till 100 km / h på drygt 4 sekunder.
Ändringar kostar ungefär $ 30.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − six =