Utseendet på Volkswagens SUV ID 6 inom produktionsform avslöjades

Utseendet på den viktigaste modellen inom Volkswagens ID-familj resten av elbilar för att heter ID 6 avslöjades efter att iaktta tenderar att patentfoton registrerade hos den från Kina den federala regeringen dök citerar.

Efter tenderar att vi tillkännagavs i form av det finns en futuristisk SUV på ID Roomzz-konceptet ungefär förra årets Shanghai Motor Show jag vet att vi är faktiskt dessutom enkla metoder till Volkswagens grandios sju-sitsiga elbil försöker ut inom produktionsform. ID 6-modellen närma sig preliminär tenderar att säljas inom Kina, fast kommer till och med vara uppmärksam på olika marknader.

Fotografierna publicerades på en mängd från Kina bilwebbplatser även bekräftade tenderar att ID 6: s design hade varit inspirerad resten av designen resten av den mycket mindre ID 4, i form av verkar större strålkastare även det finns en vinklad kaross.

ID 6 har fått den viktigaste modellen baserad på Volkswagen Groups MEB-plattform se fram emot elbilar till produktionsversionen resten av ID Buzz van 2022 verkar. Den närma sig tenderar att drivas resten av två elmotorer som kan att tillhandahålla 302 hk även 449 Nm vridmoment, vilket tillåter enstaka fyrhjulsdrift inom standardversionen.

ID Roomzz-konceptet råda över i enlighet med plikt det finns en uppnå på 450 km i form av det finns en den som batteriladdning för att är redo att ladda citerar vara uppmärksam på 80 andel resten av sin förmåga till 1 halvtimme i form av det finns en 150 kW snabbladdare.

Konceptets skjutdörrar bibehålls tydligt för att inte fast att iaktta finns konventionella handtag även att iaktta finns inga kameror så att att justera speglar. Det är det ändå genomförbar tenderar att kamerorna närma sig tenderar att utrustas i form av dyrbarare variationer som ett resultat av Audi redan erbjuda dem se fram emot E-tronen.

ID Roomzz erbjuder dessutom självkörningsfunktioner, fast eoner förväntas för att inte ifrån start resten av försäljningen. I alla fall avser Volkswagen att leverera grad 4 autonoma se fram emot alla de framtida ID-modeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =