Elation Freedom är det finns en elektrisk hyperbil för att utvecklar 1 903 hk

Att markera amerikanska firman Elation utvecklar inom samarbete genom användning av firman Cascadia Motion det finns en elektrisk hyperbil för att utvecklar 1 903 hk.
Det är det det finns en modell för att heter Freedom, den primära ifrån firman Elation för att växte till den mest uppdaterade “spelaren” tillgänglig på marknaden se fram emot elhyperbilar, men även bland dess rivaler närma sig Tibi Aspark Owl genom användning av 1.985 men även Pininfarina Battista genom användning av 1.900 hk.
Freedom drivs resten av ett ”högpresterande elektriskt framdrivningssystem” utvecklat inom samarbete genom användning av Cascadia Motion men även består resten av tre elmotorer. Inom standardform är effekten 1427 hk, men även i fråga om valet är benägna att inklusive vara uppmärksam på det finns en fjärde motor används förbättrar effekten vara uppmärksam på 1 903 hk.
Freedoms toppfart är 418 km / h men även den accelererar ifrån 0 vara uppmärksam på 100 km / h på bara för att 1,8 sekunder. Att markera betyder är benägna att det kommer förvandlas till en av många produktionsbilarna genom användning av de allra bästa accelerationen på denna planet. Energi överförs vara uppmärksam på alla de 4 hjulen genom det finns en tvåväxlad automatisk växellåda.
Räckvidden bör vara mellan 483 men även 643 km, men även shoppare är redo att utse mellan 100 men även 120 kWh batteri. Två laddningssystem finns tillgängliga, men även att iaktta förr laddar batteriet på bara för att tjugo min.
Frihet når köpare 2022, men även priset är på inga villkor känt men.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =