Kia även har berikat sitt erbjudande i form av Black Design-prestanda

Kia Motors även har lanserat det finns en specialversion resten av Sportage Black Design för att pryder denna framgångsrika modell i form av engagerande svarta exteriördetaljer.

Produktionen resten av Sportaga utförd resten av Black Design startade inte för länge sedan på Kias ecu fabrik inom Slovakien (Žilina) såväl som försäljningen även har redan börjat.
Emilio Herrera, VD vänta Kia Motors Europe, säger: ”På detta är den primära Black Design-modellen inom Europa för att och extra närma sig att utvidga Sportagos attraktivitet i form av synliga bättringar såväl som erbjuda ett annat personaliseringsalternativ. Sportage är utan tvekan en av våra bästsäljande mode- inom Europa såväl som representerar de som förmodligen den mest användbara värdena vänta Kia-märket – fantastiskt design, modern strategier såväl som högsta standarden. ”
Sportage Black Design behåller den udda Sportagens snygga design samtidigt den förstärks i form av exklusiva svarta glansiga en tillägg för att erbjuder bilen ett dynamiskt nytt en blick. Dessa funktioner som en annan motorhuv såväl som ventilationsöppningar, främre såväl som bakre underredskanter, nya strålkastare, dimljus resultat i såväl som glansiga svarta takräcken. Såväl som även har den den här typen versionen svart glansiga sidostöd.
Sportage Black Design fick dessutom det finns en ny tonad Kia-logotyp på entrén såväl som baksidan, under tiden som silver-Sportage-inskriptionen – dessutom föråldrad i form av svarta blanka bokstäver – sträcker sig är faktiskt genom center resten av bakluckan. 17-tums lättmetallfälgar kan svarta, i form av det finns en tonad Kia-logotyp mitt på fälgarna såväl som karossfärgade dörrhandtag som ett alternativ vänta innan krom.
Sju kroppsfärger tillgängliga
Den begränsade serien närma sig att leverera köparna 7 kroppsfärger inom instämma i form av mörkare en tillägg, vilket erbjuder ett extra aggressivt en blick. Dessa är svarta (Pearl Black), två vita (Deluxe White, Casa White), två silver (Lunar Silver, Penta Metal), röda (Infra Red) såväl som blå (Blue Flame). Inom hytten fick Sportage Black Design toppskärm textilklädsel såväl som det finns en läderinpackad ratt, växelspak såväl som armstöd inom dörrarna. Klädsel resten av verklig eller konstläder kan till och med är benägna att det har varit det på säkert marknader.
Rika standardutrustning vänta mycket mer tröst såväl som säkerhetsvänlig
Sportage Black Design erbjuda köparna det finns en överdriven scen resten av av ämnen. I fallet med tröst såväl som säkerhetsvänlig erbjuda den standardjustering resten av förarsätet inom njurområdet, som drivs med elenergi sidospeglar i form av LED-omkopplarbelysning, automatisk torkardrift såväl som automatisk avbländning resten av kabinbackspeglar, {luftkonditionering} i form av tvillingläkemedel zoner såväl som parkeringssensorer bak och fram.
8-tums infotainmentsystem i form av pekskärm kan till och med för att normal i form av Kias mest uppdaterade UVO Connect ‘Phase II’ telematiksystem såväl som Apple CarPlay såväl som Android Auto-plattformar. Systemet tillåta antal “anslutna bilar” -funktioner vänta mycket mer bekvämlighet hela genom att indikera av data för att t.ex. bränslepriser såväl som placeringen resten av närliggande bensinstationer, placeringen såväl som bestämmelsen resten av parkeringsplatser inom realtid såväl som direkt trafikinformation.
Kias mest uppdaterade assistanssystem för att finns tillgängliga på Sportag Black Design är t.ex. körfält (LKAS), automatisk strålkastarskuggning (HBA), smart hastighetsgränsvarning (ISLW) såväl som förarsystem vänta förkoncentration (DAW).
Vi erbjuda 5 motorer, tillsammans med det finns en en lätt dieselhybrid ‘EcoDynamics +’
Sportage Black Design erbjuda köparna ett val av på citerar ytterligare 5 motorer. 1,6-liters T-GDi turbo bensinmotor erbjuder 177 hk såväl som dess maximala vridmoment är 265 Nm, under tiden som t.ex. den atmosfäriska 1,6 GDI bensinmotorn i form av 132 hästkrafter även har ett den yttersta vridmoment på 161 Nm. Sportage erbjuda dessutom tre variationer resten av 1,6-liters Smartstream-dieselmotorn. Den ena är den udda dieselversionen i form av 115 hk såväl som 280 Nm vridmoment, såväl som den olika även har det finns en maximal effekt på 136 hk såväl som 320 Nm vridmoment. Att iaktta 3:e valet är Kias nya EcoDynamics + 1.6 CRDi 48-voltsmotor i form av det finns en en lätt hybrid även har samma identiska energi såväl som vridmoment för att den olika versionen (136 hk, 320 Nm), i form av minska utsläpp.
Vi litar på att på motor är redo att Sportage Black Design ha fram- eller fyrhjulsdrift såväl som det finns en 6-växlad handbok eller 7-växlad dubbelkoppling automatisk växellåda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 10 =