Lotus infört det finns en ny generation sportbilar

Revitaliseringen resten av Lotus råda över pratats i fråga om inom ett antal kalenderår, samt att anse kapitlet debuterade via presentationen resten av Evia-hyperbilen 2019. Är faktiskt råda över affärsrörelsen tillkännagett det finns en ny generation sportbilar.
Evia har varit det finns en fin i ett försök att den via sina två elmotorer samt intimt 2000 hk vände världens förmodligen den mest kraftfulla produktionsbil. Lotus promenerar för tillfället är företagsam samt råda över meddelat nya förändringar se framåt för att 2021. Tillsammans med slutförandet resten av produktionen resten av modellerna Evora, Exige samt Elise, närma sig det finns en ny serie sportbilar. Den primära resten av dessa närma sig i sanningen tenderar att vara produktionsversionen resten av Lotus Type 131-prototypen, det finns en modell som kan tenderar att produceras omkring den nya fabriken inom Hethel, Norfolk. Större än 100 tusentals och tusentals kilo råda över investerats inom kraften.
Lotus kan också tenderar att använder cirka 250 och extra arbetstagare.
Det finns en ny generation sportmodeller råda över tillkännagivits via det finns en teaser för att Evia, men dessutom och extra tre fordon genom täcken. Bilen närmast Evia är redo att vara Type 131 för att måste vara det finns en mycket mindre sportbil samt det finns en rival ta sig an Porsche Cayman samt jämförbara mode-. De som resten två bilarna ser ut verkar större samt det bredare, fast det finns inte ett skvatt för att tyder på att vi ska tenderar att låt oss Lotus SUV spekuleras inom.
Med avseende på utgående mode- är Elise den äldsta samt råda över varit nuvarande eftersom den 1995. Som ett resultat av med aluminium samt kompositer kännetecknas denna modell resten av låg lättviktslyft samt stor dynamik. Exige samt Evora anlände efteråt samt hela tre modellerna sålde ett fullständigt 55 000 exemplar.
Dessutom är det potentiellt se framåt för att Lotus tenderar att presentera specialversioner resten av Evora, Exige samt Elise i ett försök att observera via dem inom pension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 2 =