Custom X är Carlex nya spektakulära forskningsprojekt

Grunden se framåt för att att iaktta nya Carlex Design-projektet hade varit Ford Transit Custom för att faktiskt vill spektakulära ut.

Carlex Design kallade sitt företag Custom X dessutom även har förberett det finns en aggressiv kroppssats som har en ny främre stötfångare, ett nydesignat kylargrill via det finns en tunerlogo inom center, verkar större trösklar dessutom fenderförlängningar.
På baksidan finns dessutom det finns en ny stötfångare via diffusor dessutom integrerade avgasrör på varje sida, dessutom att iaktta finns dessutom det finns en takspoiler. Designen kompletteras via röda huvudpunkterna för att står inom kontrast ta sig an återstående av kroppen, för att är redo att erhållas inom ganska mycket av nyanser. Att markera finns Custom X- dessutom Carlex Design-grafik dessutom 18-tums hjul via Michelin Pilot Sportaktiviteter 4-däck för att mäter 255/45.
Interiören påminner i fråga om sportbilar, att iaktta finns sportsäten klädda inom svart läderbaserat dessutom Alcantara, samma identiska materialfaciliteter finns någon person annanstans dessutom att iaktta finns röda huvudpunkterna. Ratten innefattar samma identiska en blandning dessutom dess matris även har ändrats se framåt för att högre upprätthålla.
Köpare är redo att dessutom förvärva en tillägg för att släpvagn se framåt för att släpvagn, utöver ett falskt ljud för att är redo att styras genom det finns en smartphone-app. På detta gör att iaktta uppnåelig tenderar att “förvärva” ljudet ifrån V8-motorn. Att markera fanns ändå inga riktiga motormodifieringar eller effektökningar.
Carlex Design ber i fråga om ett minimum av 6 495 euro och använder inte en skatt se framåt för att sitt arbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + 14 =