Ferrari 599 resten av Zagato tillgänglig till 1 auktion

Ferrari 599 resten av Zagato, det finns en en betydande mängd ovanlig den automatiska, närma sig är benägna att säljas på auktion.

I förhållande till superbilar är Ferrari-modeller ett oumbärligt material. Den italienska tillverkaren råda över skapat ett antal de som älskvärdaste bilarna hela genom tiderna, däremot vanligtvis råda över den dessutom räddning av det finns en följeslagare. En av många dem är Zagato, en organisation för att undertecknar vackra skapelser för att Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage är förutsatt på den vackra Aston Martin V12 Vantage S, för att råda över hjälpt ännu en är benägna att skapa ett antal Ferrari: s vackra fordon hela de som mest uppdaterade decennierna, tillsammans med den en betydande mängd ovanliga Ferrari 599 GTZ Nibbio 2009 Spyder Zagato.
Denna den automatiska närma sig är benägna att säljas på RM Sothebys auktion för att planeras den 13 februari.
Det finns en specialversion resten av 599 GTB erbjöds resten av Zagato för att coupe samt cabriolet, samt bara sex Spyders tillverkades. Det finns alla de målade inom antal , så kopian ifrån fotografierna är en singular. Givaren 599 GTB köptes inom Genève genom användning av bara 20 100 kilometer körda, samt ändringarna slutfördes inom januari 2020.
Bilen fick det finns en “snidad” näsborr samt det finns en en spetsig svans, kroppen är målad inom grått samt interiören är taket genom användning av svart läderbaserat. Ratten är gjord resten av kolfiber, klustret är gult samt bromsoket är rött.
Ferrari GTB 599 fortsätter att vara en av många de som snabbaste bilarna genom användning av framhjulsdrift samt bakhjulsdrift grund av det finns en 6,0-liters V12-motor för att utvecklar 600 hk samt tillåter acceleration ifrån 0 ännu en 100 km / h på 3,7 sekunder, eller det finns en toppfart på 322 km / h.
Auktionen närma sig är benägna att hållas inom Paris den 13 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − fifteen =