GTA 6 släppdatum för att rekommenderas resten av den mest uppdaterade GTA Online–uppdateringen?

I överensstämmelse med ganska mycket av ivrig spelare jag skulle inte Rockstar Games ha föreslagit utgångsdatum resten av GTA 6 inom den mest uppdaterade uppdateringen resten av GTA Online-, den 28 januari 2021, för att introducerade Vetir-lastbilen.
Kolla in PR-affisch resten av lastbilen, publicerad på Rockstar Newswire:
Berättar teckensnittet för att används i ett försök att skriva ordet VETIR betydligt? V- och därav E-linjen bildar romerska siffran VI. Fast för att inte bara för att att markera, titta på T, Inom och därav R bildar de som arabiska siffrorna 7 och därav 11. Följare även har dragit slutsatsen tenderar att GTA VI närma sig tenderar att lanseras den 7 november 2021.
I sanning talat är på detta för att inte första gången följare resten av Grand Theft Auto-serien tillverkningen teorier relaterade i riktning bort en alltför stor mängd vaga ledtrådar, fast återuppbyggnaden inom på detta instanser är en alltför stor mängd fascinerande.
I själva verket är att markera slutlig ordet nämner vara uppmärksam på Rockstar Games och därav Take Two, de som den som för att är redo att exponera en gång vi är redo att spela GTA 6. Massor av överväga tenderar att det kommer inte att hända före 2022 på grund av den låginstallerade basen för nästa generations konsoler. För att inte inom på detta instanser är ingenting absolut, så bära alla sakerna genom användning av vederbörlig varning och därav lev fredlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − eight =