PlayStation Plus nuförtiden är den slutlig dagen att kunna ladda ner de som kostnadsfria spelen inom januari

Januari är är faktiskt genom och så de nya spelen inom PlayStation Plus. För närvarande, den 1 februari 2021, kan ni ändå ändå ladda ner utan kostnad deltar i förra månaden, att anse behöver vi säger att Män ätare se fram emot PS5 att tillägga Greedfall är Shadow of the Tomb Raider se fram emot PS4 (spelbar inom bakåtkompatibilitet på det följande generations konsol).
I fråga om du icke redan råda över gjort att anse, gå vara uppmärksam på olösta kommer in dem att omedelbart, i alla andra fall vi upptäcker att du kommer dem för att inte lång sikt. Ifrån att tillägga genom användning av imorgon kan ni självklart ändå köpa dem, fast det är det inte samma identiska sak.
Ifrån att tillägga genom användning av imorgon är jag dessutom tillgänglig PS Plus-spel från februari 2021, det finns en ganska mycket rika månad genom vilket abonnenterna närma sig det som får det finns en en present Destruktion AllStars, Kontroll: Ultimate Edition är Concrete Genie. Att anse bör specificeras är benägna att den primära på listan är det finns en sin helhelt ny titel som kan är benägna att ges bort två månader inom rad. Att anse jag skulle inte vara del av lanseringen resten av det följande generations konsol, fast Sony råda över beslutat att leverera att anse genom användning av Plus, med all sannolikhet med anledning av att anse välkomnande för att fick genom loppet av tillkännagivandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 1 =