Nioh-samlingen patch 1.24 tillåter dig att överföra sparar med ursprung i hemmahörande i PS4 vara uppmärksam på PS5

Koei Tecmo släpper Nioh-samlingen på PlayStation 5 den den här typen veckan men även uföra arbeten i form av det föregående paret av detaljerna i ett försök att förbereda sporten se framåt för att övergången med ursprung i hemmahörande i PS4 vara uppmärksam på PS5. Speciellt släppte Grupp Ninja lapp 1.24 för att erbjuda antal information: ett viktigt se framåt för att alla de ivrig spelare är faktiskt flexibiliteten för att manövrera för PS4 sparar vara uppmärksam på PS5 (men även omvänt), i ett försök att hålla det uppe dina njuter i form av Nioh men även, extra kommer att därefter kapitlet, Nioh 2.
Inom ett nötskal är på detta det finns en traditionell utföra resten av korsspara mellan PS4 men även PS5. Med ett syfte att göra aktiv att markera vandrar du kan sin helhelt simpelt vara uppmärksam på “Program” -menyn inom Nioh Collection i ett försök att utse att markera relativa valet. Datarörelsen förekommer genom molnet, så måste du vara fängslad med webback- men även för att använda sig av samma identiska konto på varje plattformarna.
Att iaktta specificeras dessutom tenderar att jag troféer med ursprung i hemmahörande i Nioh-samlingen de som hanteras individuellt på PS4 men även PS5: i ett försök att olösta på detta svårigheten, medan du laddar det finns en spara “låses säkert troféer för att redan erhållits (de som som kan vara svåra det som får gång) robotiskt”. Denna ett bevis är icke det exakta så tydlig, bör låt oss anta tenderar att PS5-versionen är redo att avslöja vara uppmärksam på instans syftet se framåt för att plot genom vilket den även har kommit men även tilldela alla de innan troféer robotiskt.
Såväl som specificeras tenderar att PS5-versionen resten av Nioh Collection stöder cross-match, bör att markera tillåta dig för att inte tenderar att spela omedelbart i form av det finns en medlem inom din vänlista: i ett försök att åtgärda problemet, använd bara för att ett lösenord.
Patch 1.24 övertagande eftersom den hand i fråga om för att reparera antal buggar men även inleda små speländringar, för att kommer du att kunna undersöka inom tweeten längst ner. Till sist, glöm inte tenderar att kommer du att kunna undersöka 14 minuters spel från Nioh Collection på video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 14 =